Over ons

Wie is van Ree?

Wat in 1966 begon als eenmanszaak aan huis, is uitgegroeid tot Van Ree Accountants, Finance Consultants en HR-consultants. Een mensgerichte organisatie met een familiecultuur, draagt drie kernwaarden en drie cultuurwaarden hoog in het vaandel. We zijn ‘Helder’ in onze communicatie, streven naar transparantie en bouwen vertrouwen op door het nakomen van beloftes. Ons onderscheidend vermogen ligt in het ‘Bruisende’ karakter, waarbij we klanten verrassen met onze enthousiaste inzet. ‘Vernieuwend’ zijn is onze focus, met aandacht voor ontwikkeling van zowel cliënten als collega’s, en het aanbieden van innovatieve oplossingen. 

Met elkaar zorgen we voor een cultuur waarin verbondenheid, ontwikkeling en enthousiasme centraal staan. We werken samen vanuit christelijke normen en waarden. ‘Verbondenheid’, staat voor de persoonlijke betrokkenheid, die we bevorderen door kleinschalige vestigingen en nauwe samenwerking tussen collega’s. ‘Ontwikkeling’ staat centraal, met kansen voor groei via trainingen, de VRA-academy, en persoonlijke coaching. ‘Enthousiasme’ is essentieel voor een positieve werkomgeving; we doen ons werk met plezier en energie.  

Van Ree wil een accountants- en adviesorganisatie zijn waar mensen graag aan verbonden zijn. In deze verbinding wordt meerwaarde voor de ontwikkeling van mens en organisatie ervaren. Met een frisse kijk op cijfers werken we aan onze doelstelling om klanten optimaal te adviseren en ondersteunen. Door het brede dienstenaanbod levert van Ree naast accountancy ook op juridisch en fiscaal gebied toegevoegde waarde. Ook bieden wij HR-advies en ontzorgen wij onze klanten rondom hun salarisadministratie. Door een bewuste keuze in onze klantenportefeuille kunnen onze collega’s zich specialiseren en meer toegevoegde waarde leveren. We zijn voor 50 % actief in de non-profitsector (waaronder onderwijs, kinderopvang en maatschappelijke organisaties) en voor 50 % in het bedrijfsleven (waaronder automotive, bouw, metaal, feed & food en zorgondernemingen).

Laat een partner mij bellen!

Laat hier je gegevens achter

Finance Consultants

Wetgeving is voortdurend aan wijziging onderhevig. De specialisten van Finance consultants kennen de impact hiervan voor onze klanten. Hierdoor kunnen ze toegevoegde waarde leveren op het gebied van bedrijfsoverdracht, bedrijfsopvolging, bedrijfswaardering, belastingadvies, financiële planning of Juridisch advies. Sommige collega’s zijn meer generiek fiscalist, anderen hebben zich juist gespecialiseerd in branches of belastingwetten Door een gezonde mix tussen seniors en juniors is er alle ruimte voor ontwikkeling.  

In contact komen

Accountancy

Collega’s in de accountancy houden zich dagelijks bezig met toegevoegde waarde leveren aan de klanten, vanuit een breed dienstenpakket waaronder, administratie, samenstellen, controleren van jaarrekeningen en andere verantwoordingen. Proactief adviseren staat daarbij hoog in het vaandel. Van Ree staat op de 18e plaats in de top 30 van Audit en op de 34e plaats in de top 50 van de grootste accountantskantoren. Tegelijkertijd wordt de verbondenheid en cultuur gewaarborgd door onze kleinschalige vestigingen. Door een bewuste keuze in ons klantenportefeuille kunnen onze collega’s zich specialiseren en meer toegevoegde waarde leveren. Dit doen wij in het onderwijs, auto-motive, non-profit, kinderopvang en het MKB. 

In contact komen

HR Consultants

De specialisten van HRC adviseren samen klanten in het bedrijfsleven en de non-profitsector. Bij ons kun je terecht voor ondersteuning van het volledige personele proces, optimale salarisadministratie en HR-adviezen. Onze adviseurs hebben ieder een eigen branche specialisme en klantenportefeuille.  Onze collega’s hebben allemaal hun eigen achtergrond als HR- of Salarisadviseur.

Er wordt gewerkt op meerdere vestigingen en vanuit huis. Periodiek ontmoeten we elkaar in Barneveld. Deze dagen zijn gericht op ontmoeting, teambuilding en overleg. Coaching en begeleiding zijn daarbij belangrijk. Door de mooie mix van juniors en seniors leren we van elkaar.

 

In contact komen

Bedrijfsvoering

De visie van afdeling bedrijfsvoering is het faciliteren, ondersteunen, ontwikkelen en proactief adviseren van de organisatie. Vanuit verschillende disciplines waaronder HRM, Marketing en Communicatie, ICT, Secretariaat en Salarisadministratie werken we samen aan hetzelfde doel.  

In contact komen

Wat zeggen onze collega's

Gisette van Klompenburg

Assistent Accountant – Apeldoorn

Bekijk het filmpje

Arjen van der Plas

Vestigingsdirecteur en Partner

Bekijk het filmpje

Wouter van den Berg

Controleleider – Nieuwegein

Bekijk het filmpje

Theo van Dolderen

Accountant medewerker – Geldermalsen

Bekijk het filmpje

Lisanne de Kruijf

Junior Assistent Accountant – Barneveld

Bekijk het filmpje

Daan Schreuders

Junior Assistent Accountant – Leersum

Bekijk het filmpje

Niet gevonden wat je zocht? Onze HR-adviseur Annemarie beantwoord graag jouw vragen.